Horoscop 2014 Balanta

Balanta

Horoscop 2014 Balanta, previziunile pe tot anul


Horoscop 2014 Balanta - Viata sociala si personala in 2014

Exact ca panza unui paianjen, frumoasa dar complicata, asa va fi si comunicarea ta cu ceilalti in 2014.
La sfarsitul lunii Ianuarie, Luna intra in zodia Balantei si se intersecteaza cu Soarele lucru care va ajuta la imbunatatirea abilitatilor tale interpersonale. Persoanele care te-au trecut cu vederea in anii antecedenti se vor uita acum in directia ta si vor vedea o persoana matura, demna de respect.
Pe de o parte, vei ajunge sa cunosti mai multi oameni, pe de alta parte vei descoperi ca unii vor avea nevoie de cunostintele tale si vor veni sa iti ceara ajutorul mai des decat te-ai astepta. Desi iti face placere sa ii ajuti, din cand in cand, va trebui sa inveti sa ii refuzi politicos, in cazul in care acest ajutor  se suprapune destul de mult cu planurile tale.
Partea buna este ca vei avea destula energie spre sfarsitul anului, in special la sfarsitul lunii Septembrie, cand Soarele se intalneste din nou cu Luna in zodia Balantei. Vei avea nevoie sa fii cat mai rezistent/a deoarece vei avea multe lucruri de rezolvat in aceasta perioada.
Spre sfarsitul lui 2014, vei fi din ce in ce mai activ/a – chiar si pe vreme mai putin favorabila – doar pentru ca simti ca viata iti zambeste!

Horoscop 2014 Balanta - Dragostea in 2014 – Cupluri


In orice relatie de lunga durata, sentimentele sunt profunde. Dar anul acesta...

Zodii Soare si Luna

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2014 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker