Horoscop 2014 Berbec

berbec


Horoscop 2014 Berbec - Previziuni pentru tot anul 2014

 

Horoscop 2014 Berbec - Viata sociala si personala in 2014

Daca ai crezut ca 2014 va fi un an plictisitor, mai gandeste-te o data! Si inca o data! Si inca o data, deoarece acesta sigur va fi un an in care iti vei reevalua foarte multe alegeri.
Pentru unii oameni, in special pentru Berbeci, acest lucru ar putea sa se transforme intr-o preocupare constanta asupra gandurilor,emotiilor si vietii. Dar, cu tot ce se intampla, prezenta Capricornului in Berbec la sfarsitul lunii ianuarie va provoca un val de auto-examinare excesiva si cu siguranta ai dreptul sa fii introspectiv.
Cu toate acestea, unii oameni din viata ta s-ar putea sa nu vada aceasta schimbare cu ochi buni. O data cu marirea influentei Racului asupra zodiei Berbecului, in luna Iunie atentia ta se va indrepta spre persoanele iubite: familie, prieteni chiar si cunostinte-fiecare avand problemele sale.
Se remarca o dorinta crescuta de a face din casa ta un refugiu, iar prezenta Soarelui in Leu si a Lunii in Berbec  in luna August te vor determina sa ii ajutati pe cei din jurul tau.

Horoscop 2014 Berbec - Dragostea in 2014 - Cupluri

 

“Acul busolei” din relatia ta s-ar putea sa fie indreptat mai mult spre comfort decat spre pasiune pentru o perioada scurta de timp.Cu toate acestea nu va fi o problema pentru tine, mai ales ca Soarele intalneste forta transformationala a lui Uranus.
Tu si partenerul/a veti fi aproape pe aceeasi pagina asa ca atunci cand sunteti la distanta, nu dispera!Prezenta Lunii in Rac si a lui Venus in Pesti in Aprilie va ajuta la consolidarea relatiei dintre voi, mentinand-o constanta chiar daca un vartej de confuzie va incerca sa faca ravagii.
In August, tu si persoana iubita veti descoperi o noua latura a apropierii dintre voi. Tranzitul Lunii in zodia Sagetatorului va crea diferite circumstante care vor aduce noi surprize in relatia dintre voi. In timp ce acestea sunt pozitive, unele conotatii negative se vor abate asupra planurilor de viitor.
Desi nimic cu adevarat negativ nu iti va afecta relatia cu partenerul/a, s-ar putea sa te cufunzi in ganduri pana la inceputul lunii Octombrie cand prezenta Lunii si a lui Neptun in zodia Pesti va ajuta la luarea unor decizii. Comunicarea va deveni mai usoara, mai directa si mult mai productiva, iar relatia voastra va capata din nou o energie pozitiva.

Horoscop 2014 Berbec - Dragostea in 2014 - Persoane fara partener

 

Pentru Berbecii care nu au inca un partener, prima parte a anului va fi reprezentata de relatii de scurta durata. Te vei distra, vei flirta si vei fi curtat, dar nicio relatie de lunga durata nu se va materializa deoarece si cealalta persoana este intr-o continua „lupta” cu propriile sale probleme. Niciunul dintre voi nu isi va crea legaturi puternice cu cealalta persoana. Daca insa, in Februarie, vei atribui mai mult timp de gandire acestei relatii s-ar putea sa fii cuprins de indecizie, prin prezenta Lunii in careul Sagetatorului si a lui Neptun in Pesti creandu-se o stare de nesiguranta.
Odata ce luna Mai a trecut, interesul pentru aceasta relatie va incepe sa dispara treptat. Din diverse motive te vei lasa distras, iar partenerul va incepe sa isi piarda interesul.
Avand in vedere influenta pe care o va avea Racul asupra Soarelui si a Lunii, la jumatatea  verii s-ar putea ca persoana care ti-a fost indiferenta pana in acel moment  sa iti atraga atentia. Daca acea persoana te intereseaza din punct de vedere romantic, o plimbare relaxanta seara impreuna cu aceasta nu iti va strica. S-ar putea sa nu te gandesti la acea persoana ca la o/un potential/a partener/a dar , cu siguranta, va avea un impact asupra vietii tale amoroase.

Horoscop 2014 Berbec - Cariera si bani in 2014

 

Daca te regasesti intr-o perioada fara job, s-ar putea ca piata muncii sa para ca nu iti ofera multe posibilitati in prima parte a anului...

Zodii Soare si Luna

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2014 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker