Horoscop 2014 Capricorn

Capricorn

Horoscop 2014 Capricorn, previziunile pe tot anul

Horoscop 2014 Capricorn - viata sociala si personala


Inceputul lui 2014 aduce cinci planete in zodia ta – Soarele, Luna, Mercur, Venus si Pluto. Acest lucru inseamna ca vei fi foarte ocupat/a, dar acest aspect nu se rasfrange si asupra job-ului tau.
Avand pe Jupiter in zodia Racului aproape tot anul si planetele opuse in zodia ta, s-ar putea sa fii foarte ocupat/a cu unele probleme casnice. Si acest lucru nu inseamna doar intretinerea casei ci si pastrarea unor legaturi bune cu familia si cu persoana iubita, lucru ce necesita o mica perioada de efort. Acesta va fi de cele mai multe ori placut si daca ti-ai dorit vreodata un motiv pentru a nu mai fi lenes(a), asta este.
Adaugandu-se acestor evenimente – mai ales spre sfarsitul anului – este prezenta lui Jupiter in zodia Leului. Nu numai ca vei primi un imbold in plus ci vei si simti ca rezultatele sunt satisfacatoare avand in vedere munca depusa.
Acestea s-ar putea sa te surprinda, dar merita sa depui acest efort pentru realizarea lor. Vei progresa in relatiile interpersonale, statut si echilibru emotional.
Dar de ce sa te opresti tocmai cand lucrurile devin mai bune? Cand Marte in zodia Sagetatorului face trigorn cu Jupiter in zodia Leului in luna Octobrie, nici macar Mercur in retrograd nu te poate opri.

Horoscop 2014 Capricorn - Dragostea in 2014 – Cupluri

Daca prima parte a anului va parea fara evenimente, statica, pregateste-te! Te afli in mare pericol sa muncesti prea mult, lucru care face ca tu si persoana iubita sa nu mai profitati de timpul petrecut impreuna si sa lasati lucrurile sa mearga de la sine.
Planeta Saturn, cea care iti guverneaza semnul zodiacal, este pozitionata in zodia Scorpionului pentru majoritatea anului si va trebui sa te chinui destul de mult pentru a reusi sa comunici cu partenerul/a. Nu e un lucru imposibil dar va trebui sa fii mai insistent/a pentru o perioada.
Rezerva-ti timp pentru a iesi din casa, lasa munca deoparte si scapa de frustrarile pe care le ai in viata. Cu aceasta ocazie, amandoi va puteti elibera de stres si veti putea sa va bucurati inca o data de lucrurile care conteaza cu adevarat.
Odata cu venirea verii si intrarea lui Jupiter in zodia Leului  la jumatatea lunii Iulie si a lui Venus la jumatatea lui August, putine lucruri din exterior te mai pot tine de parte de iubit/a, oferindu-ti sansa sa mai lucrezi la relatia voastra. Si de aceasta data eforturile depuse anterior pentru a stabili o conexiune mai profunda te vor face un(o) adevarat(a) maestru(a) in arta comunicarii eficiente!

 

Horoscop 2014 Capricorn - Dragostea in 2014 – Persoane fara partener

Tu nu te gandesti la un prieten sau o cunostinta ca la cineva care ti-ar putea deveni partener(a) de viata, dar planetele depun eforturi, cu siguranta, pentru a face acest lucru sa se intample. Pozitia lui Venus in Zodia Capricornului pana la inceputul lunii Martie ajuta la cunosterea unui mediu unde prietenii si asociatii pot deveni parteneri de munca. Acesta ofera si un bun prilej de a discuta chestiuni legate de viata.
La jumatatea lunii Martie, pozitia lui Marte din zodia Balantei it ofera acea nevoie de echilibru intre munca si distractie. Insa, pozitia Lunii in zodia Leului formeaza un trigorn cu Uranus in zodia Berbecului si te va face sa realizezi ca un coleg/o colega de munca este interesat/a de tine.
Dar ce poti sa faci de aici inainte? Cum sa reactionezi? Vei vrea sa stabilesti anumite limite si nu gasesti intotdeauna timpul necesar pentru a va intalni. Secretul e sa lasi lucrurile sa mearga de la sine. Uranus ramane in zodia Berbecului, transmitandu-ti cu fermitate ca relatia voastra nu va ramane pe un curs predestinat.
Saturn se afla in zodia Scorpionului, garantand ca tu nu vei avea raspunsurile la intrebari tot timpul. Cu toate acestea, daca iti vei masura relatiile cu o gandire ferma si rationala, vei observa ca ele avanseaza in moduri neobisnuite, organice – acest lucru este bun!

Horoscop 2014 Capricorn - Cariera si bani in 2014

Desigur, anul care incepe cu o astfel de influenta dramatica a Capricornului presupune ca in rutina de la munca se va vedea o explozie de activitate...

Zodii Soare si Luna

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2014 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker