Horoscop 2014 Leu

leu

Horoscop 2014 Leu - Previziuni pentru tot anul 2014

Horoscop 2014 Leu - Viata sociala si personala in 2014

Daca iti plac lucrurile neobisnuite atunci acesta va fi anul tau. Prezenta planetei Uranus in zodia Berbecului va crea aspecte interesante si armonioase atat in relatie cu zodia ta, dar si cu o alta zodie de foc, Sagetatorul.
Din aceasta cauza, vei fi pus/a fata in fata cu situatii noi si interesante dar pe care va trebui sa le rezolvi cu multa grija. Este posibil ca si prietenii tai sa iti ceara ajutorul in diverse probleme. Familia iti va cere si ea sfaturi care vor ajuta o persoana draga sa depaseasca o criza.
Daca acest lucru suna descurajant, vei fi bucuros/bucuroasa sa afli ca puterea interioara si energia de care dai dovada te vor ajuta. De asemenea, perspicacitatea ta te va ajuta sa faci fata stresului de zi cu zi ca si cum nici nu ar exista. S-ar putea sa te faca sa te simti ca un mic/a super erou/eroina , dar pana si ea are limitele ei. Daca stii cand sa te retragi din aceasta agitatie si sa iti aloci mai mult timp pentru tine atunci ar trebui sa treci prin 2014 fara probleme!

Horoscop 2014 Leu - Dragostea in 2014 – Cupluri


S-ar putea ca inceputul anului sa nu inceapa in cel mai bun mod, dar micile neintelegeri dintre voi pot fi folosite in avantajul tau pentru a crea noi oportunitati pentru a-ti consolida relatia. In plus, inceputul acestui an va fi presarat cu momente in care amandoi veti fi pe aceeasi lungime de unda. Tine de tine sa faci aceste momente sa conteze, mai ales prin empatia fara margini de care dai dovada.De cele mai multe ori certurile nu vor fi despre cine are dreptate si cine nu, ci mai degraba despre faptul ca amandoi aveti dreptate.
Odata cu venirea verii, insa, atat tu cat si partenerul/a ta veti simti ca sunteti un cuplu unit si veti dori sa creati o atmosfera de familie. Nimic nu va intareste relatia mai mult decat stabilirea unui scop comun, acela de a face din casa voastra un loc cat mai primitor pentru prietenii si membrii familiei care va vor vizita.
Pana la sfarsitul anului, prezenta lui Jupiter in zodia Leului va va aduce noroc in relatie. Cand vine vorba de a rezolva problemele vietii, doua capete pot fi mai bune decat unul singur!


Horoscop 2014 Leu - Dragostea in 2014 – Persoane fara partener


Viata ta amoroasa va fi plina de momente fierbinti in prima parte a acestui an, dar in luna August acestea se vor raci. Luna in zodia Sagetatorului se intersecteaza cu Jupiter in zodia Leului la inceputul acestei luni.
Este de bun augur pentru tine, intr-o masura mai mica, faptul ca Venus se uneste cu Jupiter in zodia ta. Increderea ta de leu/leoaica va iesi la suprafata si va fi o momeala puternica pentru ceilalti.
Odata ce ti-ai facut noi „prieteni” totul tine de tine sa le mentii interesul aratandu-le ca esti interesat/a fara a fi prea insistent/a. Daca asta suna imposibil de facut, sa stii ca nu e.
Influenta puternica a Balantei in luna Octombrie si cea a Capricornului la sfarsitul lunii Decembrie, iti vor oferi indicii puternice cu privire la modul in care poti pastra o noua relatie in perspectiva. Este timp pentru a fi extrovertit/a si timp pentru a tine lucrurile pentru tine, astfel ca semnalele vor fi usor de citit. Tine ochii deschisi si intalnirile casual pot deveni ceva mai serioase!


Horoscop 2014 Leu - Cariera si bani in 2014


Se pare ca viata ta profesionala este plina de idei infloritoare, unele dintre care pot fi chiar prea nebunesti pentru a fi puse in practica, iar altele care pot fi cu adevarat valoroase...

Zodii Soare si Luna

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2014 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker