Horoscop 2014 Taur

taur

Horoscop 2014 Taur, previziunile pe tot anul

Horoscop 2014 Taur - Viata sociala si personala in 2014

La inceputul acestui an iti vei dori sa fii mai mult singur/a. Ai multe pe cap, si desi vei avea cateva zile de ajutor din partea apropiatilor vei fi mai mult pierdut in propriile ganduri.Cu toate acestea, aceste ganduri se vor disipa rapid si pofta de viata iti va reveni.
Din nefericire, pana vei ajunge la aceasta stare de echilibru, planurile dintre tine si persoanele din jurul tau ar putea intra in conflict, ducand la un sentiment de frustrare care insa nu va tine mult timp. Eclipsa inelara de Soare din 29 Aprilie ar trebui sa aduca vietii tale sociale si personale un ritm placut si constant. Venirea verii va aduce cu ea o perioada de sincronizare a gandurilor si actiunilor tale, fapt  ce iti va permite sa te concentrezi pe lucrurile importante din viata ta, in acelasi timp oferindu-ti sansa de a iesi si de a te distra alaturi de prietenii tai.
Acest echilibru va avea de suferit la sfarsitul lunii Noiembrie din cauza unui prieten sau al unei rude, dar nu te lasi influentat/a de acest fapt.

Horoscop 2014 Taur - Dragostea in 2014 – Cupluri


Din fericire, izolarea de care vei avea parte la inceputul anului nu se aplica si in cadrul relatiilor tale. De fapt, semnele arata ca vrei sa imparti momentele speciale cu persoana iubita din viata ta, mai ales ideile si conceptele. Ceva dintr-o carte sau din mediul online care te-a facut curios ar putea instiga conversatii placute alaturi de partener/a.
S-ar putea, de asemenea, sa te focusezi atat pe aspectele pozitive cat si pe cele negative ale familiei persoanei iubite. Intrarea Lunii in zodia Balantei in luna Februarie va aduce cu sine o perioada de dezechilibru in relatia ta.
Pana in Aprilie, un lucru pe care l-ai neglijat, cum ar fi o factura sau unele planuri de viitor, vor reveni in prim plan, in timp ce relatia ta va trece pe plan secund. Este posibil sa ai impresia ca relatia nu mai e ca la inceput, insa e doar o perceptie falsa.
Lucrand impreuna cu partenerul/a pentru a atinge acelasi tel nu va fi in van, iar pana la sfarsitul anului relatia va reveni la normal si va veti bucura din nou de intimitatea cuplului.

Horoscop 2014 Taur - Dragostea in 2014 – Persoane fara partener

Oportunitatile pentru a incepe o noua relatie sunt de partea ta, dar s-ar putea sa nu fie atat de evidente pe cat te-ai astepta. Va trebui sa fii foarte atent/a in primele luni ale acestui an, desi in luna Aprilie intalnirile tale vor fi cu siguranta mai interesante si energice.
Desi mentinerea unei impresii pozitive este foarte importanta, odata cu venirea verii si intrarea lui Venus in zodia Racului, vei vedea ca te poti relaxa si poti fi tu insuti/insati. La sfarsitul lunii Iulie - inceputul lunii August se vor crea unele momente propice inceperii unei relatii. Intalnirile din aceasta perioada iti vor creste nivelul de energie si te vor face sa fii mai fericit/a chiar si in momentele in care starea ta nu este tocmai una buna.
Prezenta Scorpionului in zodia ta va genera mai multe posibilitati a inceperii unei relatii si pe parcursul toamnei, lucru care ar putea oferi, cel putin, un partener semi stabil pentru a petrece perioada sarbatorilor de iarna.

Horoscop 2014 Taur - Cariera si bani in 2014

Experimentarea nu este o idee buna pentru tine atunci cand vine vorba de a manipula banii intr-un mod intelept...

Zodii Soare si Luna

Compatibilitati ZodiiToate informatiile de pe Horoscop 2014 sunt protejate de legea drepturilor de autor
Protected by Copyscape Web Copyright Checker